2016. sze 25.

Navigáció

írta: KissSzandi
Navigáció

Mit és hol találsz a blogon?

Akik követik a blogot, azok bizonyára észrevették, hogy a nyár folyamán átneveztem a menüpontokat, és az eredetitől eltérő rendszerbe szerveztem a bejegyzéseimet. Az új struktúrában történő eligazodáshoz szeretnék egy kis segítséget adni a következőkben:

exploring-the-world-1437224.jpg

1. Aktuális

Itt olyan bejegyzéseket találsz, amik valamilyen formában az aktuális évszakhoz, ünnephez, jelenlegi ténykedésemhez, folyamatban lévő alkotásokhoz vagy épp a hangulatomhoz illeszkednek. Mint például ezek a sorok, amiket most is olvasol. Most épp ahhoz volt kedvem, hogy navigáljalak az oldalon, kedves Olvasó! ;)

2. Ötletek

Konkrét tárgyak elkészítése lépésről lépésre. A technikák lányegét nem magyarázom részletesen. Ez a menüpont tulajdonképpen azoknak szól, akik már szalvétáztak egy kicsit, az alapvető készségek birtokában vannak, és ötleteket gyűjtenek, hogy mit alkossanak, mire használják a szalvétatechnikát.

3. Technikák

Itt olvashatsz részletesen az alapokról, arról, hogyan kezdj el dekupázsolni, milyen technikákat használhatsz, festékek, paszták, lakkok és egyéb segédanyagok...

4. Tárgyfotók

Máshol "Galéria" néven szerepel. Itt az elkészült alkotások fényképeit találod, az elkészítés leírása nélkül. Arra az esetre, ha szimplán nézelődni szeretnél. :)

5. A blog célja

Itt magamról írok, és arról, miért hoztam létre ezt a blogot, mit szeretnék vele, kiknek szánom.

6. Kapcsolatfelvétel

Ha tetszik amit csinálok vagy kérdésed, kérésed merült fel, szeretnél véleményt alkotni a blogról, hozzászólni a bejegyzésekhez, többféle módon is felveheted velem a kapcsolatot. A "Kapcsolatfelvétel" fül alatt ezeket az elérhetőségeimet találod! :)

Remélem, most már könnyedén eligazodsz a blogon, és megtalálod, amit keresel. Ha konkrét elképzelésed van, ami után kutatsz, lefelé görgetve, a jobb oldali sávban (facebook ajánló alatt) találod a "Keresés" mezőt és a Címkefelhőt!

Ha pedig még mindig nincs meg, amire vágysz, katt a "Kapcsolatfelvétel"-re!

Kellemes időtöltést a blogon! Érezd a kreatív energiát, inspirálódj, alkoss! ;)

És persze látogass vissza később is, ha tetszett, amit láttál!

Kreatív üdvözlettel,

Kiss Szandi 

Szólj hozzá

Aktuális A blog célja