2016. nov 18.

Még egy hónap Karácsonyig!

írta: KissSzandi
Még egy hónap Karácsonyig!

Sorvezetők a készülődéshez ;)

Már eltelt a november fele, lehullott az első hó, rövidebbek a nappalok, odakint egyre hidegebb és sötétebb van. Minden nappal közelebb kerülünk az év azon szakaszához, amikor a legünnepibb díszekbe öltöztethetjük a lakást. És persze ne feledkezzünk meg a saját kezűleg varázsolt ajándékok készítésének lehetőségéről sem. Bizony, ha jó adag tervünk van télire, akkor nem árt elkezdenünk a NAGY KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉSt!

bag-21467_340.jpg

Idén mi is elég korán kezdtük: a párommal elmentünk az Ikeába, mert éppen a kistányérok voltak leárazva. Aki járt már az Ikeában, az tudja, ha az ember lánya/fia egyszer betér oda, az nem csak az előre eltervezett lakberendezési tárgyakkal távozik, hanem azokat a bizonyos "egyebeket" is összeszedi, amiket egyszerűen "nem lehetett otthagyni". Mi is így jártunk október 31-én(!!!) tett látogatásunkkor: egy ív karácsonyi csomagolópapírral és egy csomag csillagmintás szalvétával gazdagodtunk (külön érdekesség, hogy nem dekorszalvétákról van szó, ezeket majd a karácsonyi vacsora mellé tálaljuk).

dsc_0024.JPG

Na de térjünk is a lényegre! Ebben a blogbejegyzésben egy kis segítséget szeretnék Neked (és titkon magamnak is) nyújtani a karácsonyi készülődéshez. Általában jellemző rám, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem. Annyi ötletem, megvalósításra váró dekorációs tervem van, hogy nem is tudom, mihez fogjak elsőként. Az évnek ebben a szakaszában ez hatványozottan igaz. Ezért aztán szorgalmasan jegyzetelek. Mindent papírra vetek, ami egyszer megfordul a fejemben. Az ötlet mellé odaírom, mikor szeretném megvalósítani - akár a hónap nevét vagy akár konkrét dátumot. Karácsonykor ettől bonyolultabb a helyzet, hiszen listát vezetünk arról is, kinek milyen ajándékkal készülünk. Készítettem néhány vidám, télváró hangulatú sorvezetőt, amik segítenek rendszerezni a gondolataidat, és egy kis biztosítékot adnak, hogy semmit se felejts el a nagy zűrzavarban (hacsak felírni nem felejted el)!

Kattints ide a nyomtatható karácsonyi tervezők letöltéséhez! :)

 

hot-chocolate-1068704_340.jpg

Remélem, hasznosnak találtad a sorvezetőket. Bátran oszd meg ezt a bejegyzést az ismerőseiddel, hogy ők is felkészülhessenek az ünnepekre! ;)

Ui: a sorvezetők a www.canva.com oldal sablonjainak felhasználásával készültek!

Szólj hozzá

tél ajándék advent christmas készülődés tervezés tervező winter Karácsony Aktuális télvárás