2015. sze 08.

A blog célja - mi az, amit itt megtalálsz?

írta: KissSzandi
A blog célja - mi az, amit itt megtalálsz?

Hosszabb-rövidebb kihagyásokkal jó néhány éve foglalkozom már szalvétatechnikával a szabadidőmben. Autodidakta módon, magamtól tanultam meg a dekupázsolás fortélyait.

Manapság egyre gyakrabban találkozhatunk újabb és újabb megoldásokkal, kreatív ötletekkel, és könnyebb illetve nehezebb díszítési módszerekkel. Az interneten minden kérdésünkre választ kapunk - csak legyen időnk és türelmünk az 5000-féle weboldalról összeszedegetni. Azt tapasztaltam, számtalan videó és képes leírás található a témában. Ezernyi lehetőséggel találkozhatunk, ha már ismerjük és használjuk a dekupázs technikát.
20150908_133514.jpg
Mi van azonban akkor, ha még kezdők vagyunk és azt sem tudjuk, mit jelent ez az egész? Hogyan kezdjünk neki? Milyen anyagokat használhatunk? Milyen eszközökre, ragasztókra van szükségünk? Mi kell még hozzá?

Tanácstalanul ül a lelkes érdeklődő a számítógép monitorja előtt, és azt sem tudja, hol kezdje a kutatómunkát. A szerencsésebbek egy tanfolyamon elsajátítják az alapokat, így minden kételyük eloszlik, hazaérve bátran alkalmazhatják az órán tanultakat. Akiknek azonban erre nincs lehetőségük, kénytelenek rengeteg energiát áldozni, hogy nyugodt szívvel, magabiztos (a tudásnak hála remegésmentes) kézzel kezdhessék a "kreatívkodást".

20150904_174328.jpgAzért hoztam létre ezt a blogot, hogy nekik segíthessek: mindazoknak, akik az alapoktól szeretnék kezdeni; akik még azt sem tudják, érdekli-e ez őket egyáltalán; akik nem biztosak benne, hogy van hozzá tehetségük; akik nem tudnak kiigazodni a különféle anyagok forgatagában.

És ha ezzel megvagyunk, vagy már gyakorlott "szalvétázóként" bukkantál a blogomra, akkor jöhetnek a bonyolultabb dolgok... de erről majd később!

Remélem, megkapod a kezdőlökést, és nem lesz több kétséged! Ha bármiben tudok segíteni, keress bizalommal! :)

Ha többet szeretnél rólam tudni, a kapcsolatfelvétel menüben írhatsz nekem, felteheted kérdéseidet! Várom megkeresésed!

lablec.PNG

Szólj hozzá

szerző rólam szalvétatechnika dekupázs blog célja